Zaken doen met Welplaat

Voor u verder klikt...


Het succes van Welplaat is toe te schrijven aan onze, buitengewoon gemotiveerde, medewerkers. Wij vinden het dan ook belangrijk in onze medewerkers te investeren en leveren dan ook met recht "Maatwerk in mensen". Zij vormen immers het doorslaggevende voordeel ten opzichte van onze concurrenten. Het juiste inzicht in de kwaliteiten van de medewerkers en weten hoe je hen tot betere prestaties kunt motiveren, heeft direct een positieve invloed op onze performance.

Onze diensten en producten kunnen zowel vanuit onze eigen vestigingen als intern binnen uw bedrijf worden geleverd. Kortom, flexibel werken met de wensen van de klant als uitgangspunt. Wij durven dan ook met stelligheid te beweren dat wij "Aanvoerders in uitvoering" zijn en dat "Uw groen onze zorg" is.

Welplaat is graag uw bondgenoot waar het gaat om de invulling van uw MVO-beleid. Door uw werk toe te vertrouwen aan onze mensen geeft u immers blijk van maatschappelijk betrokken ondernemersschap, Welplaat is in deze "Uw maatschappelijke meerwaarde"

G.J. Rietdijk
plv. directeur Welplaat